SensualСoffee

Sensualcaffe

 

Sensualcaffé 

vai „kaislības kafija” ir patentēts itāļu kafijas dzēriens, kas  sastāv tikai no dabīgām sastāvdaļām un paredzēts libido paaugstināšanai. Sensualcoffé  ļauj atbrīvoties no ikdienas spriedzes, ir relaksējošs, veicina kaislīgas tieksmes vienam pret otru nepiespiestā gaisotnē.

Mēs dzīvojam saspringtā laikā, kad mūsu ikdienā ir dažādi stresi un par savu atpūtu mēs domājam arvien retāk. Sensualcaffé ®  kafija tiek uzskatīta par dzērienu, kas spēj  uzmundrināt ķermeni un atslābināt  prātu, kas  ļauj  jums un jūsu partnerim spožāk  izbaudīt divvientulību.

Sensualcaffé ® NESATUR:

  • Mākslīgas piedevas
  • Mākslīgas krāsvielas
  • Māklīgus aromatizētājus
  • ĢMO
  • Konservantus
  • Cukuru
  • Nātrija glutamātu      

Uzmanību!

Nepārsniegt rekomendētu diennakts devu – 2-3 tasītes Sensualcaffé ®.
Sakarā ar to, ka kafija satur kofeīnu nav ieteicams pārmērīgi lietot kafiju un jābūt piesardzīgiem lietojot citus kofeīnu saturošus produktus.
Pirms sākt lietot kādus specifiskus pārtikas produktus konsultējieties ar savu ārstu vai citu kvalificētu medicīnisko darbinieku. Ja jums ir kādas slimības vai esat predisponēts uz alerģijām, pirms  kādu  augu valsts izcelsmes produktu lietošanas ir nepieciešams konsultēties  ar ārstu.

Gadījumā, ja jūs lietojat citas zāles vai augu piedevas, pirms  Sensualcaffé®, konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu. Daži Sensualcaffé® kafijā esošie augi un garšvielas var izraisīt blakusiedarbības (nav ieteicams lietot Sensualcaffé® cilvēkiem ar paaugstinātu asinsspiedienu. Mēs neiesakām lietot šo kafiju grūtniecēm, zīdīšanas laikā un personām, kas nav sasniegušas 18 gadu vecumu.
Šis produkts nav paredzēts diagnostikai, ārstēšanai vai jebkuru slimību novēršanai. 

100% sastāv no dabīgām sastāvdaļām

 

EFEKTI
Kafijai Sensualcaffé ®, vai „kaislības kafijai” piemīt unikālas īpašības kas ļauj neaizmirst par mīlas priekiem mūsu ikdienas steigā:
- veicina psihisko un fizisko relaksāciju
- dāvā dvēseles līdzsvaru un mieru
- atslābina ķermeni un atbrīvo prātu

- ļauj baudīt veselīga dzīves veida prieku
- vecina asinsriti
- dāvā enerģiju
- paaugstina vīriešu potenciālu
- paaugstina partneru juteklību
- noņem darba dienas spriedzi un stresu.

Sensualcaffé ® ir veselībai drošs produkts, neizraisa ieradumu, stimulē un stabilizē visa organisma darbību un īpaši paaugstina organisma dabiskās spējas pateicoties sastāvā esošajiem dabīgiem afrodiziākiem - augiem un garšvielām.

Dāvājiet prieku  un baudiet  tieksmi un kaisli divatā !