Рar Kafiju

Fitness Coffee® vērtīgas īpašības

 

Kafijas un 16 augu unikālā kombinācija palīdzēs jums:

 

paātrināt vielmaiņu, samazināt svaru, paaugstināt organisma vispārējo tonusu, novērst muskuļu saspringumu, paaugstināt izturību, mobilizēt organisma aizsargspējas, saglabāt enerģiju dienas garumā, uzlabot pašsajūtu, pateicoties antioksidantu augstajam saturam izvadīt no organisma kaitīgas vielas, tādas kā brīvie radikāļi, paaugstināt imunitāti, normalizēt asinsriti, noņemt nogurumu, novērst nervu spriedzi, paaugstināt uzmanības koncentrāciju.    

 

Zinātniskie pētījumi.    

  

Zviedrijā veiktajā neatkarīgajā zinātniskajā pētījumā (Dr.Carlmark/Dr.Nylander), tika pierādīts, ka kafija Fitness Coffee® satur daudz vairāk antioksidantu salīdzinot ar citiem antioksidantu bagātiem dzērieniem. 

  Kafija Fitness Coffee® satur līdz 300% vairāk antioksidantu nekā zaļajā tējā 

 

Svara samazināšanas tests. 

Ilgstošas Fitness Coffee® lietošanas ietekme uz svara izmaiņām tika veikta ASV.

Vairāk kā 150 pieaugušajiem, fiziski aktīviem cilvēkiem tika piedāvāts aizstāt tradicionālās kafijas tasīti ar kafiju Fitness Coffee® un iekļaut to savā ikdienas ēdienkartē trīs mēnešu garumā. Testa dalībnieki uzsāka dzert kafiju Fitness Coffee® trīs reizes dienā, nemainot savu ierasto dzīvesveidu un fizisko slodzi. 

 

Pēc testa beigām eksperimenta dalībnieki atzīmēja, ka ne tikai baudīja Fitness kafijas lielisko garšu un aromātu, bet tai skaitā 83 % dalībnieku atzina svara samazināšanos, lietojot  2-3 tasītes Fitness Coffee® dienā, kas  satur tikai 200 kalorijas:

- 46% dalībniekiem konstatēta svara samazināšana  no 1 kg līdz 2 kg
- 30% dalībniekiem no 2 kg līdz 4 kg
- 4% dalībniekiem līdz 5 kg
- 3% dalībniekiem ap 6 kg

Svara palielināšanās  eksperimenta  dalībniekiem netika konstatēta. 

 

Tas ir  skaidrojams  ar to, ka lietojot  kafiju Fitness Coffee®  tradicionālās kafijas vietā eksperimenta dalībniekiem organismā palielinājās polivitamīnu, antioksidantu un citu aktīvo vielu saturs, kas uzlabo kuņģa-zarna trakta darbību, paātrina vielmaiņu, attīra organismu no šlakiem  un paaugstina kopējo dzīves sparu. Tāds efekts tiek panākts pateicoties dabīgiem komponentiem, ko satur 2-3 tasītes kafijas Fitness Coffee®. 

Mēs aicinām Jūs nogaršot aromātisku un unikālām īpašībām bagātu tasīti kafijas Fitness Coffee®, nodrošinot sev enerģijas lādiņu visas dienas garumā. 

Fitness Coffee® piepilda vēlmi būt formā: veselam, skaistam un aktīvam!

Add comment

Security code
Refresh